U organizaciji Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Podgorica, u petak, 30. maja 2014. godine u 10,30 časova u Kulturno-informativnom centru „Budo Tomović" sekretarka za socijalno staranje Glavnog grada Snežana Mijušković održala je sastanak sa predstavnicima Nacionalnog udruženja organizacija socijalne i dječje zaštite iz Bugarske s ciljem razmjene iskustava sa radom ustanova koje pružaju socijalne usluge, iskustava u načinu organizacije i pružanja socijalnih usluga na lokalnom i nacionalnom nivou, načinima finansiranja različitih ustanova i organizacija socijalne zaštite. Sastanku su prisustvovali direktor Resursnog centra „Podgorica" Zoran Bošković, direktor Zavoda „Komanski most" Vaselj Dušaj i zamjenik direktorice Centra za djecu i mlade „Ljubović" Milorad Šćekić.

Nakon prezentacije aktivnosti Glavnog grada u ovoj oblasti, Delegacija iz Bugarske obišla je Resursni centar „Podgorica".

Delegaciju su činili predstavnici različitih udruženja i institucija, opštinskih kancelarija za socijalnu zaštitu iz opština Pavel Banija, Nesebar, Elin Pelin, Nova Zagora, Krivodol i drugih.

Goste je pozdravio direktor Ustanove Zoran Bošković i sekretarka Glavnog grada Snežana Mijušković.

Posjeti su prisustvovali saradnici iz Sekretarijata glavnog grada, direktor Zavoda „Komanski Most" Vaselj Dušaj i zaposleni iz Ustanove.

Gosti su obišli prostorije škole i internata i upoznali se osnovnom djelatnošću Ustanove.

Zaposleni su imali priliku da razmijene iskustva sa gostima i uspostave kontakte za buduću saradnju.