U okviru vannastavnih aktivnosti učenici, njihovi roditelji i zaposleni u Ustanovi su u četvrtak,  07. juna 2012. godine obišli Glavni kontrolno- mjerni centar na Dajbabskoj gori odnosno Agenciju za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost  u Podgorici.

Predstavnici Agencije, gospodin Zoran Sekulić, izvršni direktor sa saradnicima su srdačno dočekali goste. Upoznali su ih sa osnovnom djelatnošću i pružanju servisa Agencije.

Učenici su sa Tornja mogli posmatrati panoramu grada Podgorice i svoja zapažanja zabilježili su fotografijama. Poslije obilaska radnih prostorija, gosti su posluženi osvježavajućim napicima i grickalicama.  Na kraju posjete, gospodin Zoran Sekulić je svakom učeniku uručio prigodan poklon uz zadovoljstvo za nastavak dobre saradnje sa Ustanovom.

Direktor Ustanove, gospodin Zoran Bošković zahvalio se predstavnicima Agencije na ljubaznom dočeku, posvećenosti učenicima kao i na dosadašnjim donacijama Ustanovi.

Nastavnik muzičke kulture u Ustanovi i bivši učenik ove Ustanove Saša Vuković zahvalio se Agenciji na pomoći tokom školovanja.