Dana 15. maja 2024. godine, tradicionalno, u holu Ustanove, organizovana je proslava polumaturske i maturske večeri.

Učenici su na zabavu došli u pratnji svojih najdražih, najbližih članova porodice. Proslavi su, u velikom broju, prisustvovali i zaposleni Ustanove, te su svi zajedno, pozitivnom energijom i obiljem lijepih emocija, ovo veče učinili posebnim.

Direktorka, Marijana Antonijević, obratila se prisutnima emotivnim i ohrabrujućim riječima:

„U vremenu kada glamur i sjaj obilježava maturske večeri širom Crne Gore, mi i dalje težimo nečemu drugom, vrijednostima koje traju, koje nijesu kratkotrajne i prolazne. Na tradicionalan način, kao i prethodnih godina, zabava u čast naših polumaturanata i maturanata se obilježava ovdje, što ne umanjuje vrijednost ove večeri, naprotiv, sve je u duhu dobrog raspoloženja, protkanog emocijama koje su propratne za ovakve trenutke.“

I zaista, veče je bilo upravo takvo!

A da humanost i dalje opstaje, dokazali su muzičari Savović Sreten, Bošković Nina, Stjepčević Goran, Kopitović Veljko, Đuretić Mirko i Popović Milan. Oni su nam nesebično darovali odličnu svirku i dobru zabavu. Zahvaljujući sjajnom muzičkom repertoaru, plesni podijum je bio pun, a energija prisutnih nije splasnula do posljednjeg minuta. No, osim odličnog muzičkog ugođaja, posebnu zahvalnost im dugujemo na divnom odnosu prema našoj djeci. Tokom cijele večeri, rado su ispunjavali muzičke želje učenika, a mikrofon se  našao u rukama svih onih koji su imali želju da zapjevaju.

Atmosfera je bila ugodna, a radost je vrcala na sve strane. Ipak, kako to obično biva, na licima polumaturanta i maturanta, izuzev dominantnog osjećanja sreće, opažala se i tuga, sjeta, ali i ponosni pogledi upućeni najmilijima. Za njih i njihove najbliže, ovo veče će ostati sačuvano među najdražim životnim uspomenama.

Ovim putem, polumaturantu Hazizu Hotiju, želimo lijep nastavak školovanja u našoj Ustanovi i još mnogo druženja vrijednog pamćenja. A našeg dragog maturanta, Danila Nedića, ispraćamo uz želje da nastavi hrabro kroz život, jer za hrabre i odvažne prepreke ne postoje.

biblioteka dugme mm1

daisy baner 1

Otvoreni smo za saradnju

Pozivamo:

- Predškolske ustanove u kojima su upisana djeca sa smetnjama u razvoju zajedno sa svojim vršnjacima;

- Inkluzivne škole u kojima su upisana djeca sa smetnjama u razvoju, kao i nastavnike nastavnike;

- Roditelje djece sa smetnjama u razvoju, kao i njihova udruženja;

- Fakultete kao i studente koji su spremni da volontiraju i obavljaju praksu u našoj Ustanovi;

- Međunarodne i nevladine organizacije koje se bave ovom problematikom;

- Dnevne centre;

- Resursne centre;

- Bivše kolege i učenike koji će svojom saradnjom doprinijeti razvoju Ustanove;

- Kolege iz drugih ustanova koji se bave istom ili sličnom problematikom;

- Pojedince koji prepoznaju rad i daju doprinos radu ustanove.

O LJUBAVI S LJUBAVLJU

  o-ljubavi-s-ljubavlju 

PREUZMITE NAŠ CD

Sunce-broj-16-1

  Casopis-SUNCE-BR-15-1

 

Casopis-SUNCE-BR-14-1

 

naslovna br13

Traži